RESA FRÅN ÅLAND TILL ISRAEL HÖSTEN 2023

Jomala församling anordnar med kantor Eva-Helena Hansen i spetsen en resa till Israel 10-18.11.2023.

ANMÄLAN SENAST 15.4!

Den finska resebyrån Toiviomatkat,  med 46 års erfarenhet av gruppresor till Israel, är den ansvariga researrangören.

Resans grundpris är 1599 euro, resorna Åland-Helsingfors t/r ingår ej i priset.

I priset ingår flyg Hfors-Tel Aviv-Hfors, boende i delat 2- personersrum, halvpension (7 x frukost, 6 x middag i hotell), busstransfer, svenskspråkig guide, busstransporter, dricks för busschauffören och hotellpersonalen. Enkelrumstillägg är 630 e. Det finns begränsat med 1-personersrum. 

Ett utflyktspaket för ca 400 euro erbjuds

Vår reseguide (svenska) är Dave Hasenson från Åbo. Från församlingens sida agerar kantor Eva-Helena Hansen reseledare. Eva-Helena har besökt Israel ca 10 gånger, bland annat flera resor med Toivomatkat. Deras program brukar vara mycket gediget och givande. De som anmäler sig kommer att få information om utflyktspaketet senare. Israel är ett litet land men med mycket att se. En vecka är en kort tid men det kommer ändå att finnas tid att hinna se väldigt mycket.

Hur går du till väga om du vill komma med på resan?

Om du vill delta i resan, behöver du meddela följande uppgifter:

  • Namn

  • Adress

  • Telefonnummer

  • E-postadress

  • Den du önskar dela rum med / önskemål om enkelrum (antalet enkelrum är mycket begränsat, 1-2). 

Uppgifterna meddelas till eva-helena.hansen@evl.fi eller 0457 344 1567

Efter att anmälningsuppgifterna mottagits meddelas de vidare till Toivomatkat som sänder en bokningsbekräftelse samt faktura för anmälningsavgiften som är 200 euro och betalas inom 14 dyfn. Slutavgiften betalas 40 dagar före resan.

Det slutliga utflyktspaketet samt dess pris sänds till deltagarna ca 3 veckor före avresan, efter det kan man bestämma om man vill köpa paketet. Det kommer att komma information om resan för de anmälda längs med vägen, och en sammankomst kommer att ordnas åt gruppen, en gång på våren och en annan i början av hösten. Dessa för att man kan träffa varandra och ställa frågor mm. 

Resan är öppen för alla intresserade. Reseföretaget gör även själva reklam för alla sina resor, så det finns en möjlighet att det kommer med även andra svensktalande från Svenskfinland.

Sist men inte minst, det är bra att vara snabb om man vill komma med. Toiviomatkat har reserverat ett visst antal flygplatser och hotellrum, men det är även andra som tävlar om dessa platser. Vi har i dagsläget över 20 intresseanmälda från Åland, hoppas vi får ihop en bra grupp.

Vy över Jerusalem

Har du frågor?

Kontakta kantor Eva-Helena Hansen

eva-helena.hansen@evl.fi

0457-3441567